Badeværelses ombygning eller totalentreprise

Hos Vestergaard Varme Service tilbyder vi alle løsninger inden for badeværelsesprojektet, om det er nybyg, ombygning eller totalentreprise. Har vi mange års erfaring inden for montage og servicering af indholdet på et badeværelse, og vores materialer og færdiggjorte arbejde er altid af den højeste kvalitet.

Vi lytter altid til dine tanker og idéer med projektet, og vi kan guide dig om muligheder og begrænsninger i dit badeværelse, deriblandt en ny og bedre indretning af badeværelset, som du måske ikke selv har tænkt på.

Badeværelse totalentreprise
Badeværelse totalentreprise

Certifikater

Hos Vestergaard Varme Service er vi autoriseret VVS-installatør, hvilket er din garanti for, at arbejdet er udført korrekt og bliver gjort ordentligt efter de gældende regler og love. Med brug af en autoriseret VVS-installatør er du dækket, hvis uheldet skulle være ude, og vi sørger altid for at bruge de bedste kvalitetsmaterialer på markedet, så du får en holdbar løsning i mange år frem.

Derudover er vi også autoriseret VE-installatør, hvor vi kan rådgive dig som kunde om valget af det bedst egnede varmepumpeanlæg til din bolig og situation.