VVS-service København

Hos Vestergaard Varme Service er du altid sikret professionelt VVS-arbejde udført af en autoriseret VVS-installatør. Vi klarer alle opgaver inden for VVS-branchen, og vi sørger altid for at holde os opdateret på den nyeste viden og udvikling inden for VVS-faget.

Går du med et projekt i tankerne, så tøv ikke med at kontakte os i dag, hvor vi står klar med gode råd, vejledning og et uforpligtende tilbud. Hos os er kunden altid i centrum, og derfor udfører vi altid et ordentligt, kvalitetsbevidst arbejde, så du får en god oplevelse i samarbejde med os.

Certifikater

Hos Vestergaard Varme Service er vi autoriseret VVS-installatør, hvilket er din garanti for, at arbejdet er udført korrekt og bliver gjort ordentligt efter de gældende regler og love. Med brug af en autoriseret VVS-installatør er du dækket, hvis uheldet skulle være ude, og vi sørger altid for at bruge de bedste kvalitetsmaterialer på markedet, så du får en holdbar løsning i mange år frem.

Derudover er vi også autoriseret VE-installatør, hvor vi kan rådgive dig som kunde om valget af det bedst egnede varmepumpeanlæg til din bolig og situation.