Varmeanlæg København

Hos Vestergaard Varme Service tilbyder vi varmeanlæg til attraktive priser for kunder på hele Sjælland. Vi kan hjælpe med alt inden for varmeanlæg og varmeinstallation, så du kan få opvarmning med fjernvarme. Fjernvarme er billigere at varme op end gas, olie og el, og derudover er det en miljøvenlig opvarmningsform.

Du er meget velkommen til at kontakte os hos Vestergaard Varme Service, hvis du ønsker varmeanlæg og fjernvarme i dit hjem, og vi hjælper dig med hele installationen fra A til Z.

Certifikater

Hos Vestergaard Varme Service er vi autoriseret VVS-installatør, hvilket er din garanti for, at arbejdet er udført korrekt og bliver gjort ordentligt efter de gældende regler og love. Med brug af en autoriseret VVS-installatør er du dækket, hvis uheldet skulle være ude, og vi sørger altid for at bruge de bedste kvalitetsmaterialer på markedet, så du får en holdbar løsning i mange år frem.

Derudover er vi også autoriseret VE-installatør, hvor vi kan rådgive dig som kunde om valget af det bedst egnede varmepumpeanlæg til din bolig og situation.