Lidt om os

Vestergaard Varme Service er et VVS-firma i Nordsjælland, der bl.a. arbejder med varmepumper, badeværelsesrenoveringer, almindelig VVS-service, ejendomsservice, fjernvarme og blikarbejde såsom tagrender og inddækninger.

VVs-Firmaet i Nordsjælland blev startet op i 2016 af Michael og Nichlas, som begge ejer firmaet. Vi er håndværkerne, der ordner arbejdet for dig.

Vi har mere end 30 års erfaring  bag os som VVS’ere, og sammen udfører vi alle former for VVS-arbejde overalt på Sjælland.

God service

I vores optik starter god kundeservice med en god dialog. Dine ønsker er det centrale, og herfra byder vi ind med vores erfaring for at finde en løsning, der kan lade sig gøre rent praktisk og som du bliver glad for i længden.

Vores priser holder hele vejen igennem, og det samme gælder alle andre aftaler, vi indgår. En aftale er en aftale, som vi altid overholder. Kunden er altid i fokus hos Vestergaard Varme Service.

Så ring til os, hvis du har brug for en dygtig og passioneret VVS’er, der ikke stiller sig tilfreds med hvad som helst.

Vi brænder for det

Vi brænder for vores fag, og vi går op i altid at levere et godt resultat. Vi tager den tid, der tager, så alt bliver gjort ordentligt.

Hengivne VVS'ere

Hos Vestergaard Varme Service har vi begge arbejdet i VVS-branchen hele vores liv, og hos os er kunden altid i fokus.

Solide løsninger

Vi sørger altid for, at vi bruger de bedste materialer på markedet, så du får et resultat i god kvalitet, som holder mange år frem.

Uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har et projekt i tankerne, og vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud.