Varmepumpe Nordsjælland

Hos Vestergaard Varme Service tilbyder vi montage og service af alle slags varmepumpetyper, bl.a. de tre mest almindelige varmepumper: Luft til vand, jordvarme og luft til luft.

Du kan spare energi ved hjælp af en varmepumpe, hvis du opvarmer med olie, el eller naturgas og bor i et område uden fjernvarme. Varmepumper udnytter energien fra omgivelserne i husets opvarmningssystem, så pumpen overfører dermed varmen fra enten luften eller jorden til radiatorer, gulvvarme eller som direkte varm blæst ind i huset.

vvs nordsjælland - varmeinstallation

Certifikater

Hos Vestergaard Varme Service er vi autoriseret VVS-installatør, hvilket er din garanti for, at arbejdet er udført korrekt og bliver gjort ordentligt efter de gældende regler og love. Med brug af en autoriseret VVS-installatør er du dækket, hvis uheldet skulle være ude, og vi sørger altid for at bruge de bedste kvalitetsmaterialer på markedet, så du får en holdbar løsning i mange år frem.

Derudover er vi også autoriseret VE-installatør, hvor vi kan rådgive dig som kunde om valget af det bedst egnede varmepumpeanlæg til din bolig og situation.